Serhat İlleri dayanışma gecesinde buluştu

Kars-Ardahan-Iğdır Serhat İlleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde Derince Tanyıldız Düğün Salonu'nda 5. geleneksel daya...

Kars-Ardahan-Iğdır Serhat İlleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde Derince Tanyıldız Düğün Salonu'nda 5. geleneksel dayanışma gecesi gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Nejdet Karataş ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Baro Başkanı Sertif Gökçe, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Başkan Yardımcılardan Tazebey Yaşin, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Körfez Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu, Kocaeli Kantin İşletmeleri Dernek Başkanı Alican Kazgan ve iş adamları ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

“BİZ BİZE EĞLENİYORUZ”

Gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Nejdet Karataş, “5’incisini düzenlediğimiz geleneksel dayanışma gecesine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz bu gecelerde biz bize, protokolsüz, gençlerimizle, iş adamlarımızla, hemşerimizle eğlenmek istiyoruz. Buna istinaden siyasileri davet etmiyoruz. Gerekçelerimizi de kendileriyle paylaşıyoruz. Bu tür organizasyonlarla geçmişteki bir çok güzelliği beraber yaşamak, şehir hayatının zorluklarıyla kaybolan güzellikleri devam ettirmek için yararlı bir ortam oluşturuyoruz” dedi.

 

“DERNEKLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

Karataş, “Şehir hayatları zordur. Derneklerin de bu kent yaşamında geleneklerini sürdürmesi daha zordur. Bu tür zorlukların aşılmasında ise sivil toplum kuruluşlarının gün geçtikçe önemi daha da anlaşılmaktadır. Bu sebeple derneklerimize sahip çıkıp onlara üye olalım. 2008 yılında kurulan derneğimiz birbirinden kıymetli sizlerin özverili çalışmalarıyla günümüze gelmiştir. Yaptığımız etkinliklerde, yardımlarımızda derneğimize maddi ve manevi katkı sağlayan iş adamlarımıza huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yardımlar sayesinde derneğimiz diğer hemşeri dernekleri arasında adından sıkça söz ettirmektedir” şeklinde konuştu.

baskan-017.jpg

sarki.jpg

yonetim-015.jpg

#

27 Mar 2017 - 14:55 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.