Serkan Seyhan, kadın kollarını ziyaret etti

AKP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Serkan Seyhan, sırasıyla AKP İzmit, Karamürsel, Kartepe ve Dilovası kadın kolları teşkilatlarını ziyaret etti. Zi...

AKP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Serkan Seyhan, sırasıyla AKP İzmit, Karamürsel, Kartepe ve Dilovası kadın kolları teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerine ilk olarak İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başlayan Serkan Seyhan, Aysel Demirtaş ve yönetimi ile sohbet etti. Başkan Demirtaş, “Serkan Seyhan Bey’in teşkilattan gelmiş olması ve genç olması şansını daha çok artırmaktadır. Aday adaylığı bizleri de mutlu etti. Allah yolunu açık etsin” dedi.

 

YÖNETİMLERİ ZİYARET ETTİ
İzmit İlçe Kadın Kolları ziyaretinin ardından Karamürsel kadın kollarını ziyaret eden Serkan Seyhan, Başkan Nurcan Aydın ve yönetimi ile bir tanışma toplantısı yaptı. Aday adaylığının Karamürsel’de memnuniyetle karşılandığını söyleyen Nurcan Aydın, Serkan Seyhan’a başarılar diledi. Bir sonraki durak olan Kartepe Kadın Kolları teşkilatını da ziyaret eden Serkan Seyhan, Başkan Yasemin Ağra ve yönetimi ile tanışma toplantısı yaparak kendini tanıttı.


“HEPİMİZİ MUTLU ETTİ”

Başkan Yasemin Ağra, “Serkan Bey’in adaylığını samimiyetle karşılıyoruz kendisini tebrik ediyoruz. Allah hayırlı etsin” dedi. Ziyaretlerini Dilovası kadın kolları ile noktalayan Serkan Seyhan, Başkan Gülay Artut ve yönetimi ile tanışma toplantısı yaparak kendini tanıttı. Başkan Gülay Artut, “Aday adaylığı hepimizi mutlu etti. Allah yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

#

25 Şub 2015 - 11:24 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.