Seymen Koleji’nde birlik seçimi yapıldı

Lise Müdürü Gülistan Tireli, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Ercan Demir öncülüğünde yapılan ve gönüllülerin aday olduğu seçimde açık oylama yapıldı, yönet...

Lise Müdürü Gülistan Tireli, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Ercan Demir öncülüğünde yapılan ve gönüllülerin aday olduğu seçimde açık oylama yapıldı, yönetim belirlendi.

 

MÜDÜRLERDEN KUTLAMA

Okul konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, Lise Müdürü Gülistan Tireli yaptığı konuşmada, “Okul, çocukların en ilgi ve sorumluluk gördüğü aileden sonraki ikinci yuvasıdır” derken, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Ercan Demir de geçmiş yönetimin başarılı işlere imza attığını söyledi ve yeni yönetim kuruluna da başarılar diledi.

 

CEYLAN’A TEŞEKKÜR

Yapılan seçimle Okul Aile Birliği başkanlığına Dr. Banu Zamaniş Çakır seçildi. Çakır konuşmasında; uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Jale Ceylan’a teşekkür ederek görevi devraldı. Çakır, Özel Seymen Eğitim Kurumları’nın misyonunu her platformda başarı ile temsil edeceklerini ve sosyal sorumluluk projeleri ile destek vereceklerini belirtti.

#

07 Eki 2017 - 14:58 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.