Seymen Koleji’nde yaratıcılık festivali

      İki yıldır sadece Seymen Koleji’nde nisan ayında yapılan festival, müzik öğretmeni Sencer Özbay tarafından hazırlanan orff ve ritm gösterisi ile...

 

 

 

İki yıldır sadece Seymen Koleji’nde nisan ayında yapılan festival, müzik öğretmeni Sencer Özbay tarafından hazırlanan orff ve ritm gösterisi ile başladı. Etkinliğin birinci etabında öğrenciler ve öğretmenler, ikinci etabında ise aileler ve öğrenciler yaratıcılıklarını sergiledi. Yaratıcı çalışmaların sergilendiği, öğrenci ve velilerle farklı gruplara ayrılarak yaratıcı çalışmaların yapıldığı festivalde ortaya çıkan ürünlerin farklı kategorilerde değerlendiriliyor. Sertifikaların verildiği, öğrencilerin öğretmen ve velileriyle birlikte gerçekleştirdikleri bir aktivite olan yaratıcılık festivalinde öğrencilerin yıl içinde yaptıkları çalışmaların sergilendiği “Yaratıcı Çocuk” sergisini veliler ilgi ve hayranlıkla gezdi.

BELGE VERİLDİ

Anasınıflarından sorumlu müdür yardımcısı Özlem Karsak yaptığı açıklamada, “Seymen Eğitim Kurumları anasınıflarında, yıl içinde Scamper Yaratıcılık Programı kapsamında birçok yaratıcılık çalışması yapılarak öğrencilerin yeni fikirler üretebilme becerileri destekliyoruz.  Yaratıcılık festivali ile yaptığımız bu çalışmaları velilerimizle paylaşmış ve hep birlikte keyifli ve üretken bir gün geçirmiş oluyoruz” dedi.  Velilerin yoğun olarak katıldığı program sonunda katılımcı gruplara farklı kategorilerde sertifika, tüm öğrencilere de katılım belgesi verildi.

#

20 Nis 2014 - 12:35 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.