Seymen’de Cumhuriyet coşkusu

Özel Seymen Eğitim Kurumları’nda Cumhuriyet’in 90. yılı büyük bir coşkuyla kutlandıSunuculuğunu 10 B sınıfından Furkan Ayten’in yaptığı tören, saygı d...


Özel Seymen Eğitim Kurumları’nda Cumhuriyet’in 90. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Sunuculuğunu 10 B sınıfından Furkan Ayten’in yaptığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Ortaokul Müdür Yardımcısı Aysun Özön yaptı. 12B sınıfı öğrencisi Taha Aydın okuduğu şiirle herkese duygulu anlar yaşattı. Drama öğretmeni Gülşah Işık önderliğinde hazırlanan öyküleştirilmiş drama gösterisi Cumhuriyet coşkusunu bir kat daha arttırdı.
ŞARKILAR SÖYLENDİ
Müzik öğretmenleri Neşe Sarısözen Adalı ve Ayşıl Güleroğlu önderliğinde okul korosunun seslendirdiği şarkılar izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Okulun spor salonunda düzenlenen programa Kurucu Vekili Hamiyet Satı, Lise Müdürü Ercan Demir, Müdür Yardımcısı İbrahim Küçükbay, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Renan Kıran, Ortaokul müdür yardımcısı Aysun Özön, İlkokul Müdür Yardımcıları Ş.Oya Solakoğlu, Özlem Karsak, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

#

26 Eki 2013 - 14:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.