Seymenli öğrenciler hayallere ortak oldu

Maddi durumu yeterli olmayan bir kız öğrenci, Seymen Koleji’nin desteği ile artık hayallerini gerçekleştirebilecek. Türkiye’de eğitim denildiğinde akı...

Maddi durumu yeterli olmayan bir kız öğrenci, Seymen Koleji’nin desteği ile artık hayallerini gerçekleştirebilecek.

Türkiye’de eğitim denildiğinde akıllara gelen en önemli derneklerden olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var, Öğretmen Olmak İstiyor” Projesi’ne Seymen Koleji’nden büyük destek geldi. Her fırsatta çocukların eğitim hakları için önemli projelere imza atan Seymen Koleji bu kez kız öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek üzere harekete geçti.  ÇYDD’nin projesine destek vermek amacıyla Sosyal Sorumluluk Kulübü öncülüğünde lise bölümünde düzenlenen kermeste hedef, kızların rüyalarına giden yolda bir destek vermekti.

 

HEDEFE ULAŞTI

Seymen öğrencisinin duyarlılığını ve farkını ortaya koyduğu kermes hedefine ulaştı. Öğrenciler sayesinde, Anadolu'da maddi durumu olmayan bir kızımızın bir yıllık eğitim ücretini karşılayacak miktar fazlası ile toplandı.  Kermesten elde edilen tutar Okul Müdürü Ercan Demir, Lise Müdür Yardımcısı Gülistan Tireli ve Kulüp öğretmeni Esra Kıran tarafından Değirmendere ÇYDD’den gelen temsilcilere teslim edildi.

 

ANLAMLI HEDİYE: NUTUK

Seymen Koleji’nin kız öğrencileri destekleyen bu projesini takdir etmek amacıyla bir plaket takdim eden ÇYDD temsilcileri, okul kütüphanesi için de Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” adlı eserini armağan ettiler. Okul Müdürü Ercan Demir yaptığı açıklamada, “Bu çalışmalarımızda her zaman arkamızda duran bizden desteklerini esirgemeyen ve bu ortamı sağlayan Kurucu Temsilcimiz Hamiyet Satı’ya ve çıktığımız yolda bizden desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize, birbirinden kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz. Gençlerimizin el ele verip, var güçleri ile çalışması, bu duyarlılığı göstermesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

#

13 Oca 2017 - 11:11 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.