Sima Laz Vakfı’nda başkan değişmedi

Sima Laz Vakfı’nın genel kurulu önceki gün vakıf binasında gerçekleştirildi. Mevcut başkan Orhan Bayramin’in tek aday olarak katıldığı kongrede divan...

Sima Laz Vakfı’nın genel kurulu önceki gün vakıf binasında gerçekleştirildi. Mevcut başkan Orhan Bayramin’in tek aday olarak katıldığı kongrede divan başkanlığını Bahri Odabaş üstlenirken katip üyeliklere de Esat Kaboğlu ve Gülin Başak seçildi.

 

“BU SON GÖREVİM”

Vakıf Başkanı Orhan Bayramin, bu görevin son görevi olduğunu, bundan sonraki göreve gençlerin hazır olmasını istedi. Dilek ve temennilerde söz alan üyeler ise vakfın gelecekteki faaliyetleri ile ilgili görüşlerini ifade ettiler.

 

ORHAN BAYRAMİN’İN YÖNETİMİ

Bahri Odabaş

İmad Erdoğan

Gülin Başak

Av. Kadir Küçükay

Necmettin Kadıoğlu

Ahmet Özdemir

 

DENETLEME KURULU

Cemil Telci

Gül Başlılar 

#

27 Mar 2017 - 15:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hamiyet Sahin - Bir zamanlar Yılmaz abi başkandı.O şimdi ahiretde.mekanı cennet olsun.Çok sevecen hoş görülü kibar biriydi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 15:14
01

Hamiyet Sahin - Bahri Odabaşı her yerde.Ne harika bir insan.Sağolsun varolsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 15:14