Şimdi ayağa kalkma zamanı

Tribünlerdeki coşku eksikliği, futbolcuları da olumsuz etkiledi. Zirve ile aradaki fark 8’e çıktı. Cumartesi günü rakip Denizli Kızılcabölük. Şimdi ay...

Tribünlerdeki coşku eksikliği, futbolcuları da olumsuz etkiledi. Zirve ile aradaki fark 8’e çıktı. Cumartesi günü rakip Denizli Kızılcabölük. Şimdi ayağa kalkıp bu maçta Halkın Takımı olduğumuzu ispatlama zamanı!..

 

ÖGE, HAMZA VE SİNAN YOK

Cumartesi günü deplasmanda Kızılcabölükspor ile karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor’da Çorum maçında alınan yenilginin yaralarının bir an önce silinmesi gerekiyor. Sinan, Hamza ve Kadir Öge’nin cezalı, Mesut’un ise sakat olduğu için forma giyemeyeceği maç suni çimle kaplı Kızılcabölük Semt Sahası’nda yapılacak.

 

FARK 8 PUAN OLDU

Sancaktepe’nin son dakika golü ile berabere kaldığı, Altay’ın tek golle kazandığı maçların ardından Kocaelispor zirveden 8 puan uzaklaştı. 53 puan ile 3. sırada yer alan Yeşil Siyahlıları 51’er puanlı Ankara Demir ve Çorum Belediyespor takımları takip ediyor. 6. sırada ise 46 puanlı bir diğer temsilcimiz Gölcükspor yer alıyor.

 

SOL BEKTE ALİ KETEN

Kocaelispor’un Çorum Belediyespor maçında rakip yarı alanda top tutamaması, merkez orta sahadaki futbolcuların basit top kayıpları, öfke kontrolündeki eksiklik ve basit bireysel hataların, Kızılcabölük maçında tekrarlanmaması için çabalayan teknik adam Ümit Metin Yıldız’ın, Denizli’deki maçta savunma hattını Kadir Gezer, Kemalcan Aydemir, Murat Başak ve Ali Keten’den kuracağı tahmin ediliyor.

 

KENETLENMEK ZORUNDAYIZ

Hafta arasındaki antrenman durumlarına göre ise diğer şablona karar verecek olan Yıldız’ın kaleyi bu hafta da Can Emre’ye emanet edeceği, tek forvet olarak ise Oğuzhan ile maça çıkacağı düşünülüyor. Psikolojik olarak zor bir hafta geçirecek olan Yeşil Siyahlılarda kanat ve orta saha rotasyonunun ne şekilde dizayn edileceği merak ediliyor. Bir yenilgi ile hiçbir şeyin bitmeyeceği ligde Kocaelispor’un Denizli’den çıkacağı galibiyet camiayı bir kez daha kenetleyecek. Erdem ÖVÜÇ

#

27 Mar 2017 - 13:32 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.