Şimşekler mi BÜYÜK Altay’mı..?

Son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 de beraberlik elde ederek ilk 5 sınırına yanaşan Şimşekler, devre arasında önemli takviyelerle daha da güçlenen Altay ka...

Son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 de beraberlik elde ederek ilk 5 sınırına yanaşan Şimşekler, devre arasında önemli takviyelerle daha da güçlenen Altay karşısına tam kadro çıkacak. İbrahim Akın’ın cezalı olduğu, İzmitli Yolcu Mansız’ın forma giydiği Altay son 5 maçını da kazandı ve bu 5 maçta sadece 1 gol yedi. 

 

TOKUŞ UYARDI

İzmir Fuar Anemon Otel’de maç saatini bekleyen temsilcimizde  Berke, Cenk, Sedat ve Yunus kart sınırında bulunuyor. İzmir’de işlerinin kolay olmadığını ifade eden Teknik patron Yusuf Tokuş, futbolcularından önümüzdeki hafta oynanacak olan Çorum Belediyespor maçını da düşünerek hareket etmelerini ve basit kart görmemelerini istedi. İzmir Atatürk Stadı’nda 13.30’da başlayacak olan maçı Hatay bölgesinden Hamit Basık yönetecek.

#

21 Oca 2017 - 17:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.