Şimşekler sonunda çaktı "4-0"

Rakibini Abuzer'in 2, Ender ve Yeldar'ın golleri ile 4-0 mağlup eden Kırmızı Siyahlılar maç beklediği 3 puanı rahat bir şekilde elde etti.   ÇOK RA...

Rakibini Abuzer'in 2, Ender ve Yeldar'ın golleri ile 4-0 mağlup eden Kırmızı Siyahlılar maç beklediği 3 puanı rahat bir şekilde elde etti.

 

ÇOK RAHAT BİR GALİBİYET ELDE ETTİ

Maçı ilk yarıda koparan temsilcimiz 2. dakikada Abuzer'in kale ağzında tamamladığı topla öne geçti. 5 dakika sonra günün iyilerinden Ender ilk önce topu önüne çekti ve sağ ayağı ile kalecinin sağından topu ikinci kez ağlara gönderdi. 3. golde ise sahneye Yeldar çıktı. Uzak kale direği yakınlarında topu kafa ile ağlara gönderen Yeldar ilk yarının sonucunu tayin etti. İkinci yarının başında Abuzer yine son derece şık bir gole imza attı ve skor 4-0 olduktan sonra iki takım da temposunu düşürdü. Gölcükspor sezonun 3. hafta maçında Körfez İskenderunspor'u 4-0'lık skorla mağlup ederek 3 puan ile tanıştı. Erdem ÖVÜÇ

#

05 Eyl 2015 - 23:45 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.