Sinan Sipahi hayatını kaybetti

İlimiz spor camiasının tanınmış isimlerinden, Kocaelispor eski yöneticisi Sinan Sipahi(55) önceki akşam yeni aldığı İstanbul’daki fabrikayı denetlerke...

İlimiz spor camiasının tanınmış isimlerinden, Kocaelispor eski yöneticisi Sinan Sipahi(55) önceki akşam yeni aldığı İstanbul’daki fabrikayı denetlerken çatıdan düşerek hayatını kaybetti. Sipahi’nin ölüm haberi ilimiz kamuoyunu üzüntüye boğarken Sipahi’nin yakınları cenazeyi almak için İstanbul’a gitti.

Kocaelispor’da Serhan Gürkan ve Muammer Çelik’in başkanlık dönemlerinde yönetici olarak görev yapan aynı zamanda memleketi Suadiye’nin spor camiasına da birçok destekte bulunan ve Suadiyespor’un fahri başkanlık görevini yürüten Sinan Sipahi Salı akşamı İstanbul, Avcılar, Filizköy Bulvarı’nda bulunan yeni aldığı 5 katlı ofis binasını denetlemek için İstanbul’a gitti. Sipahi binayı denetlerken 5. Katta bulunan çatıya çıktı.

KALASLARIN ÜZERİNE ÇIKTI
Birer metre aralıklarla çatıda dizili olan kalasların üzerine çıkan ve dolaşmaya başlayan Sipahi’yi çalışanları düşebeleceğini belirterek uyardı. Ancak Sipahi uyarılara aldırmayarak kalasların üzerinde denetim yapmaya devam etti. Yağan yağmurun etkisiyle kayganlaşan kalasın üzerinden dengesini kaybederek 6 metrelik yükselikten beton zemine düşen Sipahi’ye ilk müdahaleyi olay yerine çağırılan 112 Acil Ekipleri yaptı.

KARACİĞERİ PARÇALANDI
İstanbul Florya’da bulunan İstanbul Profil firmasının sahibi olan Sinan Sipahi olay sonrasında inşaatın bulunduğu yere en yakın hastane olan Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Çok sayıda kaburgası kırılan Sinan Sipahi burada acil olarak ameliyata alındı. Kaburga kırıkları karaciğerini parçalayan Sipahi yaklaşık 2.5 saat süren operasyonla hayata döndürülmeye çalışıldı. Ancak yoğun iç kanaması bulunan Sipahi operasyon sonrasında hayatını kaybetti.

BAŞKANLIĞA ADAY OLMUŞTU
Kocaelispor’da iki dönem yöneticilik yapan, Suadiyespor’un fahri başkanı olan Sinan Sipahi aynı zamanda bir dönemde fabrikasının bulunduğu Sefaköy’de spor faaliyetlerini sürdüren Sefaköy Kartalspor’un başkanlık görevini yürütmüştü. 1 Haziran 2008 tarihinde yapılan Kocaelispor genel kurulun başkanlığa aday olan Sinan Sipahi çok az bir oy farkla başkanlığı kaybetmiş ancak Kocaelispor için çalışmalarına ara vermemişti.

SİPAHİ AİLESİNE 15 GÜNDE İKİNCİ ACI
İlimizde ve Marmara Bölgesi’nde özellikle spor camiası tarafından oldukça sevilen ve geniş bir kesim tarafından tanınan Sinan Sipahi evli ve 2 çocuk babasıydı. 15 gün önce baba Bekir Sipahi’yi kaybeden ve bunun üzüntüsünü henüz üzerinden atamayan Sipahi ailesi Sinan Sipahi’nin ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Cenazeyi almak için İstanbul’a hareket eden aile bugün öğle saatlerinde Sipahi’nin cansız bedeniyle ilimize döndü.

SUADİYE’DE DEFNEDİLECEK
Sinan Sipahi’nin cenazesi bugün Suadiye Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Suadiye Merkez Mezarlığı’na defnedilecek. Sipahi’nin cenazesi için başta İstanbul olmak üzere çevre illerden birçok işadamı ve spor camiasının tanınmış isimlerinin ilimize gelmesi bekleniyor. Cenaze töreninin aynı zamanda spor camiasının küskünlerini de biraraya getirmesi bekleniyor.

#

03 May 2011 - 23:26 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.