Sinan’ı ikna çabaları sürüyor

Mevcut futbolcularla görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki yılın hedefini –İdare eden bir takım- olarak belirleyen Kocaelispor’da Sinan Pektemek ile ilg...

Mevcut futbolcularla görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki yılın hedefini –İdare eden bir takım- olarak belirleyen Kocaelispor’da Sinan Pektemek ile ilgili de gelen haberler pek olumlu değil.

 

KAYBETMEK İSTEMİYORLAR

Sinan’ın özel işleri nedeni ile futbolu bırakmayı düşünmesi yönetimin canını sıkıyor. Golcü ismi takımda tutmak için girişimlerini sürdüren Yeşil Siyahlı yönetimin Sinan’ı ikna çabaları sürüyor. Henüz net kararını vermeyen Sinan da takımdan ayrılırsa mevcut forvetler İshak Kurt ile alt yapıdan yetişen Onur Kandöken olacak. Transfer yasağını kaldırmayı düşünmeyen ve ofans hattındaki önemli bir değeri daha kaybetmek istemeyen yönetim kurulu Sinan’ın bu yıl da futbol oynaması için gayretlerini sürdürecek.

#

26 Haz 2017 - 16:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.