Sınav yolunda zincirleme kaza: 6 yaralı

Kaza, saat 09.15 sıralarında, D-130 Karayolu Değirmendere Kültür Merkezi önünde meydana geldi. Karamürsel istikametine gitmekte olan Murat Uğur yöneti...

Kaza, saat 09.15 sıralarında, D-130 Karayolu Değirmendere Kültür Merkezi önünde meydana geldi. Karamürsel istikametine gitmekte olan Murat Uğur yönetimindeki 41 P 1519 plakalı otobüs, Değirmendere Kültür Merkezi'ne giden yan yola girmek için yavaşlayan Uğur Akdemir'in kullandığı 35 JU 564 plakalı otomobile, otomobil ise çarpmanın etkisiyle yine yan yola girmek için önünde yavaşlayan Güven Yurtseven yönetimindeki 41 NT 502 plakalı hafif ticari araca çarptı. Vatandaşlar kazada yaralananların yardımına koşarken, bir fabrikanın personel alımı için kültür merkezinde açtığı sınava katılacak olanların ve yakınlarının bulunduğu otomobil ve hafif ticari araçta bulunan yaralılara 112 Acil ekipleri müdahalede bulundu. Yaralanan Uğur Akdemir, Münevver Akdemir ile aynı araçta bulunan Kader Topal ile hafif ticari araç sürücüsü Güven Yurtseven, Gizem Yurtseven ve İrem Yurtseven yaralandı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#

25 Tem 2017 - 12:10 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.