Sırf Tiyatro ekibi Uşak'taydı

1. Uşak Belediyesi Tiyatro Festivali'nde Sırf Tiyatro ekibi ilimizi temsil etti. Uşak Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alan ekip ‘Deliriyorum Ben Habe...

1. Uşak Belediyesi Tiyatro Festivali'nde Sırf Tiyatro ekibi ilimizi temsil etti. Uşak Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alan ekip ‘Deliriyorum Ben Haberin Olsun’ adlı oyunu seyirciye sundu. Büyük ilginin olduğu oyunda Uşaklı tiyatro severler oyunun başından sonuna kadar keyifli anlar yaşadı. Uşak Belediyesi tarafından plaket ve katılım belgeleri Sırf Tiyatro oyuncu ve yöneticilerine takdim edildi. Festival kapsamında Balıkesir, Denizli, Uşak, İstanbul, Bartın'dan da ekipler sahne aldı.

#

29 Mar 2017 - 19:30 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.