Sivaslılar’dan tam dayanışma

Gebze Sivaslılar Dernekler Birliği ile birlikte Çayırova, Dilovası ve Gebze’de bulunan Sivas Derneklerinin yöneticileri yaz dönemi çalışmaları öncesin...

Gebze Sivaslılar Dernekler Birliği ile birlikte Çayırova, Dilovası ve Gebze’de bulunan Sivas Derneklerinin yöneticileri yaz dönemi çalışmaları öncesinde bir araya gelerek istişare toplantısı yaptılar. Kuştepe mesire alanında yapılan toplantıya Çayırova Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer’de katıldı.

PİLAV İKRAMINDA BULUNDU
Sivassılar Derneği onursal başkanlarından Bahattin Zile’nin organize ettiği toplantıya derneğin kurucu yöneticilerinin büyük bir bölümü katılırken, Sivas Dernekler Birliği yöneticisi, Pazarcılar Odası 2. Başkanı Halil Çetin ile Sivaslı işadamı Mustafa Ulucak istişare toplantısına katılan dernek yöneticileri ve konuklara kavurma ve pilav ikramında bulundular. Toplantıya katılan Sivas Dernekler Birliği başkanı Erol Ateş herkese teşekkür ederken, yaz döneminde çeşitli organizasyonlara imza atacaklarını da söyledi.

TAŞKIN KUZU SÖZÜ VERDİ
Gebze Sivaslılar Dernekler Birliği kurucu başkanlarından Bahattin Zile’de “Sivaslılar olarak her zaman bir ada bulunuyoruz. Bölgemizde bulunan tüm Sivas dernekleri ile birlikte hareket etmek bize onur veriyor” dedi. Aslen Sivas’ın Şarkışla ilçesi doğumlu olan Çayırova Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer’de konuk olarak davet edildiği toplantıda hemşerilerine bir sonraki organizasyonda kuzu kesme sözü verdi.

#

05 Tem 2013 - 18:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.