Siz, bu kentin moral kaynağısınız!

Deplasmanda Burak Özbakır ve İshak Kurt’un golleri ile 3 puanı hanesine yazdıran Yeşil Siyahlılar kent için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha orta...

Siz, bu kentin moral kaynağısınız!
Siz, bu kentin moral kaynağısınız!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Deplasmanda Burak Özbakır ve İshak Kurt’un golleri ile 3 puanı hanesine yazdıran Yeşil Siyahlılar kent için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 

VICIK VICIK SAHA

Kocaelispor, ikinci yarının ilk maçında Tekirdağspor deplasmanındaydı. Önce yağmur ardından kar yağışının etkili olduğu, buz gibi soğukta, vıcık vıcık zeminde olağanüstü bir mücadele ortaya koyan Yeşil Siyahlılar, Tekirdağ’ı sahasında yıktı. Maçın ilk yarısında ayakta duran, çatır çatır mücadele eden ve daha da önemli pas yapmaya çalışan takım Kocaelispor’du.

taraftar-018.jpg

İLK YARI İNANILMAZ FUTBOL

Henüz ilk dakikalarda Burak Özbakır ceza sahası içinde düşürüldü ancak penaltı kararı çıkmadı. Ardından Oğuzhan ve Mesut ile mutlak goller kaçtı. Yine Mesut’un şutu az farkla auta çıktı. Rakibin sadece orta şut karışımı vuruşu üst direğe çarpıp auta çıktı. Kocaelispor ilk 45 dakikada bir türlü kilidi açamadı ve takımlar soyunma odasına golsüz girdi.

 

ÖZBAKIR’DAN BEKLENİYORDU

İkinci yarıda da Kocaelispor, rakibi karşısında dik oynadı. Orta saha mücadelelerinin tamamını kazanan Halkın Takımı, 48. dakikada öne geçti. Sol kanattan yapılan ortada Oğuzhan topu Burak Özbakır’a bıraktı. Özbakır’ın etkili şutu Taner’den sekti ve üst direğe çarpıp ağlarla buluştu. Antalya kampının en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Burak böylece golünü yazmasını bildi.

ozgur.jpg

KADER ADAMI İSHAK!

Tekirdağ 66’da beraberliği yakaladı. Topla çıkmak isteyen Kocaelispor’da maçın iyilerinden Kemal rakibine faul yaptı. Serbest vuruşu Rıza Şen iyi kullandı ve sağ köşeden ağları buldu. (1-1) Ancak geri adım atmayan ve maç öncesi Tekirdağ’ı yenmek için adeta ant içen Kocaelispor, 72’de bir kez daha öne geçti. Burak Süleyman’ın 25 metreden kullandığı serbest vuruşta kaleci Taner topu tutamadı. Maça ikinci yarıda giren İshak Kurt, rakipten önce boşta kalan topa dokundu ve ağları gördü. (1-2)

 

ÇOK GERİLDİLER

Kalan sürede Tekirdağlı futbolcular sert futbolu tercih etti. Gerilimli anların yaşandığı mücadelede çok büyük bir tatsızlık yaşanmadı. Maçın son düdüğü ile birlikte Kocaelispor sevinen, Tekirdağ ise yıkılan taraftı. Maç sonunda önce saha içinde ardından soyunma odasında büyük bir coşku yaşayan Kocaelispor, patates tarlasından 3 altın puan daha çıkararak zirve iddiasını sürdürdü. Erdem ÖVÜÇ

takim-003.jpg

#

16 Oca 2017 - 10:13 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.