Sızıntıdan etkilenen kuşlara kuvözlü tedavi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi’nde yaşanan yakıt sızıntısıyla ilgili diğer devlet kurumları ile koordineli olarak çalışmalarını sürdürür...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi’nde yaşanan yakıt sızıntısıyla ilgili diğer devlet kurumları ile koordineli olarak çalışmalarını sürdürürken, çevre olayından etkilenen kuşlar için de seferber oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin örnek Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne alınan kuşlar, burada görevlendirilen özel ekiplerce tedavi ediliyor. Yıkanan ve bakımı yapılan kuşlar, daha sonra kuvöze alınıyor. Öte yandan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sızıntının son durumunu gözlemlemek için deniz uçağı ile sürekli havadan inceleme yapıyor. Havadan sızıntının değişimleri takip edilerek karadaki ekiplere sürekli bilgi veriliyor. Deniz araçları ile de diğer kurumlarla beraber temizlik çalışmaları sürdürülürken, sızıntının en kısa zamanda bertaraf edilmesi için Büyükşehir ekipleri aralıksız görev yapıyor.

#

19 Oca 2017 - 13:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.