‘Sohbet-i Trabzon’ konferansları başladı

Geçmişten gelen değerleri ve birikimleri genç nesillere aktarmak, geçmişten gelen kültürü yaşatmak, birlik ve beraberliği sağlayarak hemşeriler arasın...

Geçmişten gelen değerleri ve birikimleri genç nesillere aktarmak, geçmişten gelen kültürü yaşatmak, birlik ve beraberliği sağlayarak hemşeriler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Gebze Trabzonlular Derneği tarafından ‘Sohbet-i Trabzon’ adı altında dün dernek lokalinde konferans gerçekleştirildi. Eğitimci-yazar Haluk Öztekin ‘Eğitimde Başarıyı Artıran Faktörler’ konulu konferansına ilgi büyük oldu. Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, “Gebze’nin kültür hayatına dernek olarak katkı sunmak istiyoruz” dedi.

#

24 Eki 2016 - 11:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.