Sokağın yarısını asfaltlayıp yarısını bıraktılar

Körfez Çamlıtepe Mahallesi’ndeki yüzme havuzunun hemen yanında bulunan Kuyudibi Sokak sakinleri dertli. Yıllardır sokaklarının asfaltlanmasını bekley...

Körfez Çamlıtepe Mahallesi’ndeki yüzme havuzunun hemen yanında bulunan Kuyudibi Sokak sakinleri dertli. Yıllardır sokaklarının asfaltlanmasını bekleyen sokak sakinlerine, “Havuz inşaatının ardından bu sokağı da asfaltlayacağız” dendi. Ancak havuz inşaatı bittiği halde sokağın cadde kısmından başlatılan çalışma havuz hizasına kadar geldi. Tüm sokağın molozu, çöpü de asfalt yapılmayan tarafta birikmiş durumda.

 

KAPI, PENCERE AÇMADAN OTURUYORLAR

Kuyudibi Sokak’ta oturan vatandaşlar toz toprak nedeniyle yaz aylarını kapı pencere açmadan evde geçirdiklerini söylüyor. Defalarca belediyeye başvuran vatandaşlar, “Asfaltın yapıldığı gün kamyonun üzerinde kalan asfaltı bile dökmeden geri götürdüler. Gerekçe ise burası sokak olarak görülmüyormuş. Talimat verilmediği için asfalt işlemi talimatın verildiği çizgiye kadar yapılmış” şeklinde konuştu. 

#

10 Eyl 2015 - 16:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.