Sokak hayvanları konusu Kartepe’de masaya yatırıldı

Sokak hayvanları için daha önce çeşitli projeler geliştiren Kartepe Belediyesi, sokak hayvan popülasyonunu kontrol altına almak için konunun muhatapl...

Sokak hayvanları için daha önce çeşitli projeler geliştiren Kartepe Belediyesi, sokak hayvan popülasyonunu kontrol altına almak için konunun muhataplarını bir araya getirdi. Kartepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hayvan Koruma Politikalarını Geliştirme ve Rehabilitasyonu toplantısı, Kocaeli Valiliği Orman ve Su İşleri Müdürlüğü’nün desteği ile gerçekleşti.

 

KARTEPE’DE BESLENME NOKTASI KURULACAK

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, katılan herkese teşekkür etti. Sokak hayvanlarının popülasyonunu kontrol altına almak adına Kartepe Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği içinde olduklarını belirten Müdür Çelik, “Sokak hayvanları konusu geniş bir kitleyi ilgilendiriyor. Bu konuda başkanımızın talimatı ile yaşamanın tüm canlıların doğal hakkı olduğundan hareketle çeşitli projeler geliştirdik. Kontrol altında tutmak için sokak hayvanlarını belirli bölgelere çekmek için ilçenin muhtelif noktalarına beslenme noktası kurma kararı aldık” dedi.

#

10 Nis 2015 - 15:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.