Son iki seçimde AKP yeni bir yüzle karşımıza çıktı

Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği, ‘Eğitim Sistemi Nereye?’ konulu panelde eğitim sisteminde yaşanan son gelişmeleri tartıştı. CHP Ankara M...

Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği, ‘Eğitim Sistemi Nereye?’ konulu panelde eğitim sisteminde yaşanan son gelişmeleri tartıştı. CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nuray Sancar, Prof. Dr. Nilay Etiler'in konuşmacı olarak katıldığı panel Derince Yenikent Tanyıldız Düğün Salonu'nda yapıldı.

 

“AKP YENİ BİR YÜZLE KARŞIMIZDA”

Eğitim sisteminin evrildiği noktanın yanı sıra ülkenin içerisinde bulunduğu durumun da konuşulduğu panelde ilk sözü Şenal Sarıhan aldı. Şenal Sarıhan, eğitim sistemini tartışmadan önce 15 Temmuz'a değinerek, “Son iki seçimde AKP yeni bir yüzle, yeni bir çehre ile karşımıza çıktı. İlki HDP'nin mitingindeki patlama, 10 Ekim ve ayrıca diğer illerimizde olan patlamalar. Bu da Türkiye'de can güvenliğinin olmadığı bir ortam oluşturdu” diyerek vatandaşların güvenlik açısından mağduriyet yaşadığını ifade etti.

 

"İHRAÇLAR EĞİTİM SİSTEMİNİ ETKİLEYECEK"

Sarıhan, 15 Temmuz gecesi gelişen darbe girişimi sonrası için şu sözleri kullandı: “Devlet darbeyi yapanın kim olduğunu saptamalı, nasıl örgütlendiğini iyice öğrenmelidir. Buna göre darbeci ise cezalandırılmalıdır. Darbeyle alakası olmayan öğretmenlerin ihraç edilmesi eğitim sistemini etkileyecek.” 

#

15 Eki 2016 - 12:12 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.