Sönmezoğlu’na Yılmaz’dan ziyaret

Kocaeli’de il müftüsü olarak görev yaparken istifa etmiş ve AK Parti Genel Merkezi’ne Düzce’den milletvekili olabilmek için başvuruda bulunmuştu. Faka...

Kocaeli’de il müftüsü olarak görev yaparken istifa etmiş ve AK Parti Genel Merkezi’ne Düzce’den milletvekili olabilmek için başvuruda bulunmuştu. Fakat AK Parti yöneticileri Sönmezoğlu’nu listeye almadı, fakat daha sonra ataması yeniden ilimize yapıldı.

Uzun zamandır Kocaeli’de Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Müdürlüğü’nü yerine getirmeye başlamıştı. Bir süre bu görevi sürdüren Sönmezoğlu, yapılan bir atama ile Ankara’ya il müftüsü olarak gönderildi.

Sönmezoğlu’na yönelik tebrik ziyaretleri sürüyor. Hatta ilimizden bile önemli isimler kendisini Başkent’te yalnız bırakmıyorlar. Bu kişilerden birisi de İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz.

Eski sendikacı Aziz Yılmaz’ın oğlu ve eski milletvekili Şevki Yılmaz’ın yeğeni olan Ulvi Bey, Ankara’ya yaptığı bir ziyaretinde Mehmet Sönmezoğlu ile makamında bir araya gelmiş kendisi ile çekilen bir fotoğrafına sosyal medyada yer vermiş. Yılmaz, paylaşımına, “Ankara İl Müftülüğüne atanan sevgili Mehmet Sönmezoğlu hocamızı ziyaret edip hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimizi ilettik” notunu da eklemiş.

#

17 Oca 2017 - 14:30 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Muharrem - Başkent Müftümüz Sönmezoğlu Hocamızı unutmadıkları için, İşkur İl Müdürümüz Sevgili Ulvi Abimizi tebrik ederim. Hocamıza da buradan sevgilerimi yollarım. Rabbim yolunu ve bahtını açık etsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 14:30