Sosyal medyada tek gündem; MUSTAFA EFE

Sığınaklardan aldığı KTO’yu plazalarda hizmet eder hale getirdi. İş hayatında zaten çok başarılıydı. Seveni çoktu. O kadar iyi niyetliydi ki, elinin d...

Sosyal medyada tek gündem; MUSTAFA EFE
Sosyal medyada tek gündem; MUSTAFA EFE
+20
Haber albümü için resme tıklayın

Sığınaklardan aldığı KTO’yu plazalarda hizmet eder hale getirdi.

İş hayatında zaten çok başarılıydı. Seveni çoktu. O kadar iyi niyetliydi ki, elinin dokunmadığı kimse kalmazdı.

Siyasetinde çok etkiliydi. Önceki geceye kadar kimseyi üzmedi.

Ancak sonunda bunu da başardı Mustafa Efe. Sevenlerini üzmeyi başardı. Vefatı ile, aramızdan ayrılışı ile dostlarının büyük bir hüznün içinde bıraktı.

Sosyal medya dün neredeyse sadece Mustafa Efe’yi konuştu gibi bir şey. O’nu unutmak, yaptıklarını bu satırlara sığdırmak elbette mümkün değil gibi. Seçilmişinden, bürokratına kadar herkes onu anlattı ve üzüntüsünü paylaştı.

 

İşte o mesajlardan sadece bazıları:

AKP Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu

radiye-004.jpg

“Yurtdışında olmam münasebetiyle cenazesine katılamadığım Körfez Ticaret Odası Başkanımız Mustafa Efe'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.”

 

AKP Milletvekili Cemil Yaman

cemil-003.jpg

“Vefatını üzüntüyle öğrendiğim Körfez Ticaret Odası Başkanımız değerli ağabeyimiz Mustafa Efe’ye Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine, Ticaret Odası camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun...”

 

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can

kaymakam-001.jpg

“Mustafa Efe'yi kaybettik. Allah rahmet eylesin.”

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran

baran-017.jpg

“İlçemizin değerli iş adamı, sevgili dostumuz Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe’yi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

 

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan

semsettin-005.jpg

“Körfez Ticaret Odası Başkanımız değerli büyüğümüz Mustafa Efe ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış

koto-004.jpg

“Odamız meclis üyesi Ömer Efe’nin babası, Körfez Ticaret Odası Başkanımız Sayın Mustafa Efe vefat etmiştir. İlimize çok önemli katkıları bulunan Sayın Efe’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.”

 

GTO Başkanı Nail Çiler

nail-001.jpg

“Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına camiamız ve Türk iş dünyası adına başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

 

AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem

osman-006.jpg

“Eylül ayı başında Gönül Köprüsü Projesi kapsamında kardeş şehrimiz Mardin’i birlikte ziyaret ettiğimiz Körfez Ticaret Odası Başkanımız Mustafa Efe ağabeyimizin vefatını teessürle öğrendik. Allah mekanını cennet, makamını ali eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.”

 

CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar

kacar.jpg

“Körfez ilçesine sayısız katkıları olan KTO Başkanı Mustafa Efe hakkın rahmetine kavuşmuştur. Başta ailesi olmak üzere tüm Körfezlilerin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.”

 

Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk

yahya-001.jpg

“İlçemizin değerli iş adamı, sevgili dostumuz Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

 

Körfez Belediye Meclis Üyesi Şener Söğüt

sener-009.jpg

“Körfez Ticaret Odası Başkan'ımız, çok değerli büyüğümüz Mustafa Efe ağabeyimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah...”

 

Av. Sinan Barış Kaya

sinan-016.jpg

“İlimizin ve Körfez’in saygın iş adamlarından Körfez Ticaret Odası Başkanımız Mustafa Efe Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Yeri doldurulamayacak bir güzel insanı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kederli ailesine ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Allah rahmet eylesin.”

 

Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz

ali-019.jpg

“İlçemizin değerli iş adamı, ağabeyimiz, büyüğümüz, dostumuz Körfez Ticaret Odası Başkanımız Mustafa Efe’yi kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

 

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit

aynur-003.jpg

“Körfez Ticaret Odası başkanımız, Mustafa Efe'nin ani vefat haberini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet acılı ailesine sevenlerine sabır ve dayanma gücü diliyorum.”

 

Enver Alçık

enver.jpg

“Körfez Ticaret Odası başkanımız ve çok değerli büyüğümüz Mustafa Efe Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.”

 

Nurullah Yılmaz

nurullah.jpg

“Çok kıymetli Mustafa ağabeyin vefatını üzülerek öğrendim. Rabbim taksiratını affetsin, mekanını cennet eylesin. Güler yüzlü samimi ağabeyimizin ruhuna el-fatiha…”

 

İMO Başkanı Tolga Ok

tolga-ok.jpg

“Kıymetli büyüğümüz Körfez Ticaret Odası Başkanımız Mustafa Efe ağabeyimiz Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.”

 

Naci Kazak

naci-001.jpg

“Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine de sabırlar diliyorum.”

 

Nevzat Coşkun

nevzat-011.jpg

“Acımız ve kaybımız çok büyük... Başkanımıza Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun...”

 

Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz

fevzi-001.jpg

“Ah be koca başkan, ah be koca reisim, senle böylemi konuşmuştuk... Biz seni çok sevmiştik... Sen bizim için büyük bir limandın… Bir İsmet Kurt’umuz vardı, bir de Efe ağamız vardı... Yüce rabbim seni bizden çok seviyormuş... Mekanın cennet olsun, peygamberimize komşu olasın. Bize hakkını helal et… Bizim hakkımız sana zaten helaldir. Seni unutmayacağız. Yerin doldurulmayacaktır...”

 

Ali İhsan Karaca

karaca.jpg

Körfez Ticaret Odası Başkanı, Körfez ilçemizin ve ülkemizin kıymetli işadamlarından, değerli büyüğümüz Sayın Mustafa Efe Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Başta değerli Efe ailesi olmak üzere ülkemizin ve ilçemizin başı sağ olsun...”

 


mustafa-003.jpg

“Çok değerli büyüğüm, ağabeyim, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ağabeyimin vefat haberini aldım. Çok üzgünüm. Rabbim rahmet eylesin inşallah. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

#

04 Eki 2016 - 14:15 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.