SP, Gazze için Kadıköy’e gitti

SP, Gazze’de yaşanan olaylara karşı tepki göstermek amacıyla İstanbul Kadıköy Meydanı’nda dün bir miting gerçekleştirdi. Mitinge ilimiz teşkilatları d...

SP, Gazze’de yaşanan olaylara karşı tepki göstermek amacıyla İstanbul Kadıköy Meydanı’nda dün bir miting gerçekleştirdi. Mitinge ilimiz teşkilatları da katıldı

Saadet Partisi (SP) Gazze’de yaşanan olayları kınamak, oradaki Müslüman vatandaşların yanında olduklarını göstermek amacıyla dün İstanbul Kadıköy Meydanı’nda bir miting tertip etti. İlimiz SP teşkilatları da miting için İstanbul’a gitti. Miting için İzmit’te Perşembe Pazarı alanından diğer bölgelerde ise ilçe başkanlıklarından toplam 40 otobüs hareket etti.

#

02 Ara 2012 - 17:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.