SP Karamürsel’de divan yapıldı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın nisan ayı divan kurulu toplantısı önceki akşam gerçekleşti. İlçe binasında düzenlenen toplantıya Saadet...

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın nisan ayı divan kurulu toplantısı önceki akşam gerçekleşti. İlçe binasında düzenlenen toplantıya Saadet Partisi İstanbul İl yöneticilerinden Muhammed Emin Topsakal, Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın, Mahalli İdareler Başkanı Süleyman Baydin, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

 

“ÜLKEMİZ YANGIN YERİ”

Toplantıda konuşan ilçe başkanı İsmail Aydın, “Ülkemiz adeta yangın yerine döndü. Halkımız bu yangından habersiz şekilde yaşıyor. Hükümet kanadı ise çözüm üretemiyor. Bizler bu yangını söndürmek için çalışmak zorundayız” dedi. Aydın’ın konuşmasının ardından Mahalli İdareler Başkanı Süleyman Baydin de yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı.

 

“BORÇ 677 MİLYAR OLDU”

Son olarak konuşan İstanbul İl yöneticilerinden Muhammed Emin Topsakal, ülkenin gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Topsakal, “Milletimiz 2002 seçimlerinde huzur ve refaha ereriz düşüncesiyle AKP’ye oy verdi. Fakat 2002 yılında sadece kurumların borçları varken şu anda milletimiz borç batağına girmiş durumda. Toplum ev ve araba alabilmek için 10-15 senesini ipotek etmek zorunda. Kişi başına düşen borç miktarı 14 senede tam 3 katına çıkmış. Üreten değil, tüketen bir ülke olduk. 2002’de 242 milyar TL olan Türkiye’nin borcu şu anda 677 milyar TL” diye konuştu.

 

İKTİDARI ELEŞTİRDİ

Topsakal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “15 seneden beri iktidarda olanlar ülkemizin kötü gidişatını önlemek yerine ülkeyi bölünmenin eşiğine getirdiler. Komşularla sıkıntılıyız, ayrıca Güneydoğu’da yaşanan hadiseler bin yıllık İslam kardeşliğimizin temellerine dinamit konulduğunun göstergesidir. Tüm bunlar yaşanırken iktidarın tek derdi başkanlık sistemi ve AB’ye üyelik. İslam Birliğini kurarak ülkenin ve ümmetin kurtuluşuna vesile olmak varken bunlar Yahudi lobileriyle ve İsrail’le anlaşmalar imzalıyorlar. Müttefiki ABD, dostu İsrail, hedefi ise AB olan bir zihniyetten ülkemize ve ümmete hayır gelmez.” 

#

11 Nis 2016 - 15:08 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.