SP Körfez’e ziyaretçi akını

Büyük Birlik Partisi (BBP) ile yapılan ittifak ile 7 Haziran seçimlerine giren Saadet Partisi’nin Körfez İlçe Teşkilatı’na ziyaretler sürüyor. Parti...

Büyük Birlik Partisi (BBP) ile yapılan ittifak ile 7 Haziran seçimlerine giren Saadet Partisi’nin Körfez İlçe Teşkilatı’na ziyaretler sürüyor. Parti yöneticileri, önceki gün de Türkiye Şampiyonası’na gidecek olan Kocaeli Birlikspor’un U-14 takımı yöneticileri ile Körfez Amasyalılar Derneği yönetimlerini kabul ettiler.

 

“DESTEK VERİRİZ”

İlk ziyareti yapan Birlikspor yöneticilerinden Adnan Sözen, Hayati Kaya ve Yiğithan Kaya, katılacakları Türkiye şampiyonasında Körfez ve Kocaeli’yi temsil edeceklerini belirterek destek talebinde bulundu. Konukları ile yakından ilgilenen milletvekili adayı ve Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ise, “Önünüzde zorlu bir yarış var. Biz de elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

 

SARIDOĞAN’I KUTLADILAR

Sarıdoğan ve parti yöneticileri daha sonra ile Körfez Amasyalılar Derneği Başkanı Sedat Esen ile yönetim kurulunu kabul etti. Dernek yöneticileri, kendileri ile bu güne kadar hemen her ortamda destek veren SP’ni Recep Sarıdoğan’a seçimlerde başarılı olması temennisi ile çiçek takdim ettiler.

#

17 Nis 2015 - 14:41 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.