Speaking Cafe’de ABD kültür gecesi yapıldı

Şimdiye kadar 25’ten fazla ülke kültürünün tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe son olarak ABD kültür gecesine ev sahipliği yaptı. Belsa Kuyumcular Çar...

Şimdiye kadar 25’ten fazla ülke kültürünün tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe son olarak ABD kültür gecesine ev sahipliği yaptı. Belsa Kuyumcular Çarşısı üzerinde bulunan Speaking Cafe’deki ABD kültür gecesinde Michael Combs, ülkesinin başta kültürel olmak üzere gelenek ve göreneklerini anlattı. Michael Combs, ülkesinin önemli iki simgesi olan sosyal dondurma  ve 1960’ların dansı olan Sock Hop hakkında katılımcılara detaylı bilgi de verdi. Büyük ilgi gören gecede katılımcılara soda ve patates cipsi gibi ikramlarda bulunuldu. Gençler tarafından ABD’de meşhur olan danslardan gösterilerin de yapıldığı etkinlik keyifli bir şekilde sona erdi.

#

08 Ağu 2015 - 14:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.