SP'li aday Çelik: İnsanımız değişiklikten yana

SP Kocaeli Milletvekili adayı Nurettin Çelik, 1 aylık yoğun geçen seçim sürecini değerlendirdi. Çelik, özellikle gittiğimiz her yerde vatandaşların b...

SP Kocaeli Milletvekili adayı Nurettin Çelik, 1 aylık yoğun geçen seçim sürecini değerlendirdi. Çelik, özellikle gittiğimiz her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştığını ifade ederek şunları söyledi: “ Kurban bayramı ile başlayan 1 Kasım seçim çalışmasının sonuna gelmiş durumdayız. O günden bu güne Kocaeli’de yaşayan bir milyon iki yüz bin seçmenimize ulaşmak için büyük gayret gösterdik. Tabi bu seçim tekrar bir seçim olduğundan dolayı vatandaşın de ilgisi zayıftı. Doğrusu seçmen nezdinde de profili zayıftı. Dolayısıyla 3 ay önce bir seçim yaşandı ama Kocaeli’de bu seçimin farklı olacağını düşünüyorum. En azından farklı bir siyasi parti, yani Saadet Partisi’nin mecliste olacağına inanıyorum. Yapılan çalışmalarda vatandaşın, halkın teveccühünü gördüm. İnsanımız artık bir değişiklikten yana. Bunun olumlu yönde ve partimizden yana olmasını arzuluyorum”

 

“BOŞA GİTMEYECEK”

“Bugüne kadar partimizi bir tepki yoktu. Ancak seçimden önce ifade edilen ‘oyumuz boşa gider, SP barajı aşamaz’ mantığını bu seçimlerde bireysel başvuruyla birlikte yıkmış bulunmaktayız. Bu saha çalışmalarıyla SP barajları adeta deldi geçti diyebiliriz. Saadet Partisi’nin Kocaeli’de 100 binin üzerinde oy alacağına bütün yürekliğimle inanıyorum. Bu enerjiyi gittiğimiz her yerden aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte bu oylarla mecliste temsil noktasında sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Rakamlara baktığımızda millet zaten koalisyon diyor. Kampanyalarda bu net gözüküyor”
 

“KOCAELİ HALKINA İNANIYORUM”

“7 Haziran’da liderler bir hükümet kuramadı ama şimdi kurmak zorundalar. Çünkü meclise Saadet giriyor.  CHP asgari ücreti bin 500, MHP bin 400, iktidar da bin 300 diyor.  Bu tablaya baktığımızda vatandaş diyor ki ‘demek ki koalisyon olsa bu bin 400’ olur. Bu da yüzde 40 ilave zam demek. Yani koalisyon olursa bu milletin geleceğiyle alakalı önümüzdeki süreçte siyasete daha da kalite getireceğiz. Şunu da belirtmek istiyorum, partimiz her zaman arazide vardı. Ama bize ‘siz çalışır çalışır AKP’ye oy verirsiniz’ derlerdi. Ama bu seçimlerde bu işin mantığı değişti. Kocaeli halkının mantığına ve sağduyusuna inanıyorum”

 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Çelik sözlerini şöyle tamamladı: “Pazar günkü seçimlerde Kocaeli’ye yeni bir eşik getirmiş olacağız. Bütün bu siyasilerde bu eşik ile hizmet edecekler. Siyasette eşik getirmek bir katkıdır. Biz zaten geçmişte bunu fazlasıyla başarmıştık.  Saadet olarak biz yine seçimden sonra da vatandaşın derdini soran siyasetçiler olacağız. İnşallah bu seçimlerinde milletimiz yüreğinin sesini dinler bizimle olur. Şimdiden seçimlerin ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ederim. Bize gönül veren ve destekleyecek olan tüm hemşerilerime de buradan ayrıca teşekkür ediyorum”

#

31 Eki 2015 - 12:43 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.