SP’li milletvekili adayları oy istedi

SP Kocaeli Milletvekili adayları Serhat Duyar ve İbrahim Bıyıklı önceki akşam Genç Kocaelililer Derneği (GKD) Başkanı Sedat Köse ve yönetimi ziyaret...

SP Kocaeli Milletvekili adayları Serhat Duyar ve İbrahim Bıyıklı önceki akşam Genç Kocaelililer Derneği (GKD) Başkanı Sedat Köse ve yönetimi ziyaret etti. Ziyaret sırasında adaylara BBP İl Başkanı Nihat Yıldız da eşlik ederken GKD eski Başkanı Ayhan Varol da ziyarette hazır bulundu.


“SİYASET ÜSTÜ DERNEĞİZ”

Konuklarını son derece sıcak karşılayan Sedat Köse, “Beklenen bir ittifak gerçekleşti. Alternatifsizlikten insanlar meclisteki muhalefete yöneliyordu. Allah yolunuzu açık etsin. Bizi ziyaret etmek isteyen tüm aday adaylarına kapımız her zaman açıktır. Biz GKD olarak siyaset üstü bir derneğiz. Dernek olarak amacımız Kocaeli’ye değer katacak projeleri hayata geçirmektir” dedi.


“1 OYUN VEBALİ SİZİNDİR”

Serhat Duyar ise "Kocaeli’de seçilebilecek en genç milletvekili adayı benim. GKD ve yönetiminin kent için ortaya koydukları projeleri her zaman destekleyeceğim. Bugünlerde artık Milli İttifak yüzde 10 barajında konuşuluyor. Ben sizlerden Saadet Partisi’ne oy istiyorum. 1 oy deyip geçmeyin. Biz 1oy ile bu seçimi kazanacağız. Aksi takdirde 1 oyun vebalini sizlere bırakıyorum” diyerek gençlerden oy istedi.

#

24 May 2015 - 13:03 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.