SP’li Turel, Elif ile dünya evine girdi

SP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turel ve Elif Cilbiroğlu düzenlenen nikah merasimi ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahına SP İl Başk...

SP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turel ve Elif Cilbiroğlu düzenlenen nikah merasimi ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahına SP İl Başkanı Nurettin Çelik, SP Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, SP Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Anadolu Gençlik Derneği Gebze Temsilcisi Muhammed Emin Karakaya ile bazı STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

İKİ DÜNYA SAADETİ DİLEDİ

Nikah sonrası çifte aile cüzdanlarını takdim eden SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “İki tarafın da birbirine sevgi, saygı ve hürmetle yaklaşıp görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesiyle yuva huzur içerisinde devam edecektir. Bu vesileyle Turel ve Cilbiroğlu ailelerine hayırlı, bereketli bir hayatla iki dünya saadeti diliyorum” şeklinde konuştu.

#

19 Eki 2017 - 12:24 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.