SPORUN İŞSİZLER ORDUSU MEZUN OLDU

      Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Mezuniyet töreni düzenlendi. Bu bir anlamda binlerce işsiz spor insanına yeni bir ord...

 

 

 

Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Mezuniyet töreni düzenlendi. Bu bir anlamda binlerce işsiz spor insanına yeni bir ordu eklenmesiydi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen 2014 yılı Mezuniyet Töreni Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Yüksekokul Müdürü ve gazetemiz yazarı Prof. Dr. Yavuz Taşkıran, İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmaları ve protokol konuşmaları yapıldı. Öğretim elemanları mezuniyete hak kazanan öğrencilere anı belgelerini verdi. Tören mezun öğrencilerin kep atma seremonisi ardından sona erdi.

#

26 Haz 2014 - 10:21 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.