Suadiyespor zor virajda

Kocaeli Amatör Süper Lig Siyah Grup’ta mücadele eden Süper Lig takımlarından Suadiyespor bugün zor bir maça çıkıyor 2’DE 2 YAPTILARKocaeli Amatör Süpe...

Kocaeli Amatör Süper Lig Siyah Grup’ta mücadele eden Süper Lig takımlarından Suadiyespor bugün zor bir maça çıkıyor
 
2’DE 2 YAPTILAR
Kocaeli Amatör Süper Lig Siyah Grup’ta zorlu mücadeleye çıkmaya hazırlanan Suadiye, şimdiye kadar oynadığı 2 maçta da galibiyet alarak, 6 puan ile lider durumda bulunuyor. Suadiyespor, bugün de üçüncü maçında Çayırova Belediyesi ile karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Çayırova Belediyesi’nin kendi sahasında konuk edeceği Suadiye, bu maçını da kazanmak istiyor. Şekerpınar Stadı’nda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak, Çayırovaspor Belediye lige kötü bir başlangıç yaparken, bir beraberlik ve bir mağlubiyeti bulunuyor. Son derece önem taşıyan maça taraftarların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

#

03 Eki 2011 - 10:17 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.