Sukay Park yenilenen yüzü ile hizmete girdi

Kartepe Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı turistik tesis olan Kartepe Sukay Park Tesisleri yapılan yenileme çalışması ile konuklarını ağırlamaya başl...

Kartepe Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı turistik tesis olan Kartepe Sukay Park Tesisleri yapılan yenileme çalışması ile konuklarını ağırlamaya başladı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, yenilenen yüzü ile hizmete giren tesiste ilk olarak Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grubu üyelerini grup toplantısında konuk etti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığında, aralık ayı meclis toplantısı öncesi AKP Grubu meclis üyeleri, Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde grup toplantısını yaptı.

 

YAZ AYLARINDA KABLOLU SU KAYAĞI

Konuklar arasında 59. ve 60. Hükümette Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yapan Faruk Nafiz Özak da yer aldı. Belediye başkanları ve meclis üyeleri Sukay Park Tesislerinin yeni yüzünün ilçeye ayrı bir değer kattığını ifade ettiler. Başkan Üzülmez de, konuk başkan ve meclis üyelerinin beğeni ve iltifatlarına teşekkür etti. Yaz aylarında kablolu su kayağı sporu yapma imkanı bulunan tesis, göl ve dağ manzarası eşliğinde haftanın 7 günü kafe ve restoran hizmetini sunarak vazgeçilmez adreslerden biri olmayı hedefliyor.

#

19 Ara 2015 - 11:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.