Şükrü Dilaver ve ekibi MAJOR YMM’yi açtı

İlimizde 2004-2005 yılları arasında Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı ve Defterdarlığı yapan Şükrü Dilaver, eski Gelirler Genel Müdür Yardımcısı, Verg...

İlimizde 2004-2005 yılları arasında Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı ve Defterdarlığı yapan Şükrü Dilaver, eski Gelirler Genel Müdür Yardımcısı, Vergi Konseyi Genel Sekreterliği yapan Serdar Koyutürk, eski Hesap Uzmanları Kurulu Başkan Yardımcısı, Türk Traktör eski CFO’su Uğurcan Özses ve eski Gümrükler Müsteşar Yardımcısı Nuri Değer ortaklığında MAJOR Yeminli Mali Müşavirlik Kocaeli Şubesi dün Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi Soydan İş Merkezi K:2 D:81 adresinde hizmete girdi.

 

GENİŞ KATILIM

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, AKP İzmit İlçe eski başkanı Hüseyin Yusuf, KOTO eski Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu, KOTO eski meclis Başkanı Recep Ekşi, eski Milletvekili Sefer Ekşi, KYÖD eski Başkanı Hakan Tanta, Kocaeli Barosu eski Başkanı Fahri Örengül, eski Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal, KOÜ eski Rektörü Sezer Şener Komsuoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ANKARA MERKEZLİ

2006 yılında Ankara’da kurulan MAJOR Yeminli Mali Müşavirlik İstanbul, Antalya, İzmir’den sonra ilimizde de  açıldı. 300’e yakın çalışanı tarafından hizmet veren MAJOR Yeminli Mali Müşavirlik’in ilimizde de büyük ilgi görmesi bekleniyor. MAJOR YMM Kocaeli Şubesi’nin bulunduğu bina toplam 103 metrekare alanın yeniden düzenlenerek hazır hale getirildi.

 

“BAŞARILI GEÇMİŞLERİ VAR”

Açılış töreninde konuşan Zekeriya Özak “Kentimiz için önemli bir açılıştır. Faydalı hizmetler üreteceğine inanıyorum. Şükrü Dilaver ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.  Ardından söz alan Nevzat Doğan ise “Arkadaşlarımın dostlarımın yeni yerini açıyoruz. Burasının bende yeri ayrıdır.  Burası oldukça bereketli bir yerdir. Kendilerine başarılar diliyorum. Şükrü Dilaver ve ekibinin başarılı geçmişi vardır. Burada da başarılı olacaklarına inanıyorum. Şehrimize ayrı bir değer katacaklardır” açıklamasında bulundu. Serkan BORLAK

#

19 Ara 2014 - 16:32 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.