Süleyman Kolişler: Daha iyi olacağız

TEK EKSİĞİMİZ Bu yıl çok daha ciddi ve kararlı bir takım olduklarının altını çizen Kolişler şu düşüncelere yer verdi: Geçen sezon Ankara’daki finall...

TEK EKSİĞİMİZ

Bu yıl çok daha ciddi ve kararlı bir takım olduklarının altını çizen Kolişler şu düşüncelere yer verdi: Geçen sezon Ankara’daki finallere kadar yükseldik. İki önemli arkadaşımızın sakatlığı bizi etkilese de ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Bu sezona RDF’nin sponsorluğunda 1. Lig ayarında bir takım ile girdik. Tek eksiğimiz beraber fazla antrenman yapma durumumuz olmaması. Ama ilerleyen zamanlarda çok daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum.

 

MALİYE VE BURSA

İlk maçımızda Eskişehir’den Genç Ufukspor’u 3-1 mağlup ettik. Rakibimizi tanıyorum. İyi oyunculardan kurulu. Tabii ki ilk maçın getirdiği bazı sorunlar yaşandı ve üçüncü sette rehavete kapıldık. Hocalarım ile beraber grubumuz ile ilgili araştırmalar yapıyoruz. Şu anki görüntüde iki dişli rakibimiz var gibi görünüyor. Bunlardan birisi Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Maliye İhtisas, diğeri ise Bursa’nın takımı.

#

18 Eki 2017 - 11:57 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.