Sultan Baba dualarla anıldı

Etkinlikte Sultan Baba’yla ilgili bilgi verildi. Etkinlikte konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Ülke genelinde çeşitli yerleşim bölgeleri...

Etkinlikte Sultan Baba’yla ilgili bilgi verildi. Etkinlikte konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Ülke genelinde çeşitli yerleşim bölgelerimizde manevi değerler taşıyan türbeler bulunmaktadır. Gölcük'e bağlı Örcün köyümüzde bulunan Sultan Baba türbemizde gerek ilçe genelinden gerekse Kocaeli ve diğer illerimizden gelerek burada manevi duygular yaşayan insanlarımızın ziyaretlerde bulunduğunu biliyor ve görüyoruz.

 

DUALER EDİLDİ

Bu süreçte bize düşen görev bu tip manevi değer taşıyan alanlarımızın korunması ve güzelleştirilmesidir. Gölcük Belediyesi olarak bu yönde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından, Müftülüğe bağlı hocalarımız tarafından Mevlid-i şerif okunup, Kuran tilaveti ve duanın ardından etkinliğe iştirak eden davetliler ile vatandaşlara etli pilav,  ayran ikramında bulunuldu.

#

10 Eyl 2016 - 12:17 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.