SULTAN’A YENİ SARAY!

    Bu sezon BAL Liginde büyük hedefleri olan temsilcimiz Sultan Orhanspor’da tesis inşaası devam ediyor. Oldukça modern ve görkemli bir tesis gerçekl...

 

 

Bu sezon BAL Liginde büyük hedefleri olan temsilcimiz Sultan Orhanspor’da tesis inşaası devam ediyor. Oldukça modern ve görkemli bir tesis gerçekleştirmeyi planlayan camia çalışmaları da yakından incelerken 15 gün içinde yapımı tamamlanması beklenen tesis bölgemize ciddi imaj kazandıracak. Sultan Orhanspor camiasının tesis açılışının oldukça renkli görüntüleri de bir araya getirmesi bekleniyor. 

#

24 Tem 2014 - 11:35 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.