Sultanorhan’ın istikrar abideleri

    Amatör Süper Lig’in rekortmen şampiyonu Sultanorhanspor’un genç yıldızları Yasin ve Hakan istikrarlı futbollarıyla alkış topluyor   Özellikle bu s...

 

 

Amatör Süper Lig’in rekortmen şampiyonu Sultanorhanspor’un genç yıldızları Yasin ve Hakan istikrarlı futbollarıyla alkış topluyor

 

Özellikle bu sezon forma giydikleri tüm maçlarda üstün performanslarıyla göz dolduran genç yetenekler takımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardılar. Sağ bekte görev yapan Hakan, büyük bir gelişim göstererek sağ bekte formayı kimseye kaptırmadı. Genç futbolcu fizik gücüyle birleştirdiği takım oyunuyla ön plana çıktı. Avrupai bir futbol stiline sahip olarak yorumlanan Yasin, takım oyununa yatkın futbolu, yaratıcı özelliğinin yanı sıra isabetli paslarıyla dikkat çekerek Sultanorhanspor’un başarısına katkı yaptı.

#

01 Şub 2014 - 16:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.