Sunta fabrikasında yangın

Dilovası Tavşanlı Köyü’nde faaliyet gösteren bir ağaç sanayi fabrikasının kazan dairesinde yangın çıktı. Yangın, olay yerine gelen çok sayıda itfaiye...

Dilovası Tavşanlı Köyü’nde faaliyet gösteren bir ağaç sanayi fabrikasının kazan dairesinde yangın çıktı. Yangın, olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü

Dilovası’na bağlı Tavşanlı Köyü’nde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Fabrikası’nın kazan dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Çıkan yangın sonrasında alevlerin fabrikayı sarma tehlikesi sebebiyle çalışanlar tahliye edildi. Sunta ve diğer ahşap ürünlerinin imalatı yapılan, bahçesinde de yüzlerce ton işlenmiş ahşap ürünü ile tomruk yığınları bulunan fabrikadaki yangın hızla büyüdü.

İTFAİYE SEFERBER OLDU
Yangında Gebze İtfaiyesi yetersiz kalınca Dilovası, Darıca, Çayırova, Körfez, Derince ve İzmit’ten de itfaiye ekipleri yangın yerine gelerek söndürme işlemlerine yardımcı oldu. Alevlerin fabrikanın diğer bölümlerine sıçramaması için çaba gösteren itfaiye erleri zor anlar yaşadı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Can kaybının yaşanmadığı fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#

01 Eki 2012 - 09:09 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.