Süper Amatör Lig A Grubu'nda bu hafta

Çınarlı 1 puanı kopardı Lider Çınarlıspor ile Kandıra GB arasındaki maç 1-1 sona erdi ve Çınarlıspor normal sezonun şampiyonluğuna çok yaklaştı. Çın...

Çınarlı 1 puanı kopardı

Lider Çınarlıspor ile Kandıra GB arasındaki maç 1-1 sona erdi ve Çınarlıspor normal sezonun şampiyonluğuna çok yaklaştı. Çınarlı'da golü Cihat atarken, ona karşılık Hakan Tan'dan geldi. Maçın sonunda galibiyeti kaçıran Kandıra üzülürken, Çınarlı ise çok önemli bir puan ile Derince'ye döndü. 

 

Karamürsel İdmanyurdu büyük avantaj yakaladı

Haftanın bir diğer kritik karşılaşması Karamürsel'de oynandı. Düşmeme mücadelesi veren iki takım, Karamürsel İdmanyurdu ile Kullarspor arasındaki maç adeta nefesleri kesti. Karamürsel maçta öne geçti. Kullar yakaladı. Ancak Siyah Beyazlılar son sözü söyledi ve rakibini 2-1 yenen Karamürsel ligde kalma yolunda hayati bir galibiyete imza attı. Karamürsel ile Kullar arasındaki puan farkı iki. Bakalım kalan 2 haftada neler olacak? Ancak Karamürsel'in haftaya Maşukiyespor maçını hükmen kazanacak olması, son haftada da ligden daha önce düşen Gölcük İdmanyurdu ile karşılaşacak olması, Kullarspor'un işini iyice zorlaştırdı. Kullar önce Gölcük İdmanyurdu sonra da Dilovası Belediyespor ile oynayacak.

 

Yenişehir'den altın galibiyet

Play-Off hattında yer almak isteyen Yenişehirspor, aynı hedef doğrultusunda mücadele eden Dilovası Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 1-1 devam eden maçın 90+3. dakikasında golü bulan Yenişehirspor müthiş bir galibiyete imza attı. Yeşil Siyahlılar haftaya Kandıra GB ile karşı karşıya gelecek.

 

Başaran, Darıca'yı yıktı

Play-Off'u daha garantilemiş Başaranspor da Play-Off hattında yer almak isteyen Darıca Kale deplasmanındaydı. Skor 2-1 Darıca Kale lehine devam ederken, maçın uzatma anlarında Başaranspor'da Tolga Çiftçi skoru 2-2'ye getirdi ve bir bakıma Darıca Kale'yi yıktı.

 

Formalite maçı

Ligde düşmesi kesinleşen iki takım, Çenesuyu Plajyolu ile Gölcük İdmanyurdu formalite maçında karşı karşıya gelirken, MAP Şenerspor ise Maşukiyespor karşısında hükmen kazanan ekip oldu. MAP Şenerspor'un kader maçı son hafta evinde oynayacağı Çınarlıspor maçı.

 

SÜPER AMATÖR LİG PUAN DURUMU

1-ÇINARLISPOR - 52

2-KANDIRA GB - 47

3-BAŞARAN - 41

4-YENİŞEHİR - 36

5-MAP ŞENER - 34

6-DARICA KALE- 33

7-DİLOVASI - 28

8-KARAMÜRSEL - 24

9-KULLAR-22

 

Not: Çenesuyu ve Gölcük İdmanyurdu'nun daha önce ligde düşmesi kesinleşmişti. Maşukiyespor ise lige girmediği için sezon başında düşürülmüştü.

#

03 Şub 2014 - 10:10 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.