Süper Play-Off’ta ilk yarı perdesi kapanıyor

DERBENT’TE HARİKA MAÇ Haftanın maçı Derbent Stadı’nda oynanacak ve grubun şampiyonluk adayı iki takım Nusretiyespor ile Doğantepespor kozlarını payl...

DERBENT’TE HARİKA MAÇ

Haftanın maçı Derbent Stadı’nda oynanacak ve grubun şampiyonluk adayı iki takım Nusretiyespor ile Doğantepespor kozlarını paylaşacak. İki takımda da eksik futbolcu bulunmazken, Nusretiye’de yeni teknik adam Hasan Vardoğan ilk maçına çıkacak. 19.15’te başlayacak olan karşılaşmayı sezonun formda hakemlerinden Engin Uğur yönetecek, Uğur’a Mehmet Zeki Uzar ve Uğur Mahmut Zengin yardımcılık yapacak.

 

DEMİR’İN ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZIM

Üst üste 3 maçta berabere kalarak şaşırtan Demirspor, son maçında Sultan Orhanspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek “Grupta ben de varım” diyen, Yaşar Çetindemir’in çalıştırdığı Seka Doğanspor’a konuk olacak. Tempolu ve bol gollü geçmesi beklenen mücadele saat 19.15’te başlayacak ve maçta Burak Karaaslan, Derya Şanlıtürk, Kadir Yılmaz hakem üçlüsü görev alacak.

 

BU MAÇ TOLGA GÜLDİBİ’NİN

Cumartesi günü deplasmanda Doğantepespor’a 4-1 mağlup olarak Play-Off’larda 2. kez bir maçta 4 gol yiyen Kartepe Belediyespor, son maçında sahasında Seka Doğanspor’a 2-0 mağlup olan Sultan Orhanspor’u konuk ediyor. İki takımın teknik sorumlusu da yarın akşamki maçta rotasyona gidecek. Mutlak kazanması gereken Kartepe Belediye – Sultan Orhan maçını 19.15’te başlayacak ve maçı Tolga Güldibi, Gizem Nur Soylu, Emir Selman Eroğlu hakem üçlüsü yönetecek. Erdem ÖVÜÇ

 

SÜPER AMATÖR PLAY-OFF GRUBU PUAN DURUMU

TAKIMLAR                 O         G         B          M         A         Y          P

1.Nusretiyespor          4          2          2          0          8          1          8

2.Doğantepespor        4          2          1          1          11        5          7

3.Demirspor               4          1          3          0          9          7          6

4.Kartepe BLD           4          1          1          2          5          9          4

5.Sultan Orhanspor    4          1          1          2          3          6          4         

6.Seka Doğanspor     4          1          0          3          2          10        3

 

5.HAFTANIN MAÇLARI – 19.15

Nusretiyespor - Doğantepespor

Kartepe BLD - Sultan Orhanspor

Seka Doğanspor - Demirspor

#

28 Mar 2017 - 12:31 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.