Sürpriz yok! Sürat Pateninde Erzurum fırtınası

Kocaeli’de yapılan Kısa Kulvar Körfez Sürat Pateni yarışları sona erdi.Olimpik Buz Salonu’nda yapılan ve 3 gün süren yarışlarda Erzurumlu sporcular, r...

Kocaeli’de yapılan Kısa Kulvar Körfez Sürat Pateni yarışları sona erdi.Olimpik Buz Salonu’nda yapılan ve 3 gün süren yarışlarda Erzurumlu sporcular, rakipleri Kocaeli sporculara oranla daha çok madalya almayı başardı. Türkiye Buz Pateni Federasyon Başkanı Ahmet Hamdi Gürbüz, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Federasyon yönetim kurulu üyelerinin de izlediği yarışmalarda çeşitli kategorilerde Erzurumlu patenciler altın, gümüş ve bronz madalyaları aralarında paylaştı. Çok sayıda sporcu velisi ve sürat pateni severinin de ilgi ile izlediği yarışların son gününde ise bayanlarda Erzurum, erkeklerde de Kocaeli takımları altın madalyanın sahibi oldular. Yarışlara her iki ilden 100’e yakın sporcu iştirak etti. Madalya alan sporculara madalyaları davetliler tarafından verildi. Törenden sonra buz ailesi salonda toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu arada, bir sonraki Federasyon kupası yarışları Nisan ayının sonlarında Erzurum’da yapılacak. Erzurum’da ki yarışmalara Ardahan ili patencileri de katılacak.

#

29 Mar 2017 - 10:14 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.