Taburcu oldukları gün yeniden kaza yaptılar

İzmit D-100 karayolu Ankara istikametine gitmekte olan bir servis minibüsü vilayet durağı mevkiinde durak harici yolcu almak için durunca trafik anide...

İzmit D-100 karayolu Ankara istikametine gitmekte olan bir servis minibüsü vilayet durağı mevkiinde durak harici yolcu almak için durunca trafik aniden yavaşladı. Bu esnada aynı yönde seyreden Harun Nemli (27) idaresindeki 41 RD 120 plakalı hafif ticari araç servis minibüsünün arkasında son anda duran 34 NH 0293 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan sürücünün annesi Firdevs Nemli (47) ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken Harun Nemli ise Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Sağlık durumları iyi
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken aynı ailenin bir hafta önce de trafik kazası geçirdiği ve ilk kazada Harun Nemli’nin kaburgalarının kırıldığı öğrenildi. Nemli ailesinin, ilk kaza sonrası kaldırıldığı İzmit Seka Devlet Hastanesinden taburcu olduktan sonra eve gitmek için yola çıktıkları ve bu esnada ikinci kazaya karıştıkları belirtildi. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda uzun araç kuyrukları oluşurken polis ekipleri kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen servis aracının yakalanması için soruşturma başlattı. Nuri AKÇAHARMAN

#

11 Ara 2015 - 16:27 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.