Taha Erdinç Bülbül, Danıştay’a atandı

Kamuoyunda yeni yargı paketi olarak bilinen 6572 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılm...

Kamuoyunda yeni yargı paketi olarak bilinen 6572 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un yürürlüğe girmesinin ardından, HSYK Genel Kurulunca seçim yapıldı. Yargıtay için yeni 129 üyenin yanı sıra Yargıtay'dan emeklilik nedeniyle boş bulunan 15 üyelik kadrosu HSYK'ya bildirildi. Yargıtay’dan Kocaelili hukukçulardan hiç kimse yok.

 

DANIŞTAY’A BİR ÜYE 

Danıştay'da ise yeni seçilecek 39 üyenin yanı sıra Danıştay tarafından emeklilik nedeniyle boş bulunan 5 üyelik kadrosunun bildirimi yapıldı. Toplamda boş bulunan 44 Danıştay üyeliğinin 11'i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 1. Humum Müşaviri Taha Erdinç Bülbül Cumhurbaşkanı tarafından atanan 8 kişiden biri oldu. İstanbul Barosu’na kayıtlı olan Taha Erdinç Bülbül, 5 buçuk yıldır Kocaeli’de ikamet ediyor. Ailesiyle birlikte ilimizde yaşayan Bülbül artık yeni görevi için Ankara’ya taşınacak.

#

16 Ara 2014 - 09:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hayati AĞIL - Kıymetli Büyüğüm Sayın Taha Erdinç BÜLBÜL' ün Danıştay üyeliğine seçilmesinden dolayı çok mutlu oldum. Milletimize hayırlı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 09:45