Tahsin Tarhan’dan GENÇSİAD’a ziyaret

SANAYİ KOMİSYONU YOĞUN BİR GÜNDEMLE ÇALIŞIYOR Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini ilete...

SANAYİ KOMİSYONU YOĞUN BİR GÜNDEMLE ÇALIŞIYOR

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini ileten Tarhan, sanayideki gelişmelere dair de değerlendirmelerde bulundu. TBMM Sanayi Komisyonu Üyesi Tarhan;  “Sanayi Komisyonu yoğun bir gündemle çalışıyor. Yakın geçmişte AR-GE Kanunu’nun yasalaştırdık. Sınai Mülkiyet Haklarına Dair Tasarı’nın çalışmaları geçtiğimiz hafta tamamlandı. Sürdürülebilir kalkınma ve sanayileşmede doğru adımların atılması için getirilen tüm yasa tekliflerini titizlikle inceliyoruz. Ekonomiyi canlandıracak, girişimcileri cesaretlendirecek , sanayicimizi rahatlatacak önerilerimizi bu çalışmalar sürecinde dile getirdik, bundan sonra da dile getirmeye devam edeceğiz. Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uyduran, markalaşmayı vizyoner bir bakış açısıyla değerlendiren, teşviklerin sonuçlarına dair etki analizlerinin yapıldığı bir anlayış sanayimizi ve sanayicimizi çok daha ileri noktaya taşıyacaktır” dedi.

Sözlerine GENÇSİAD ile her zaman diyalog içinde olacaklarını belirterek devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, bir kez daha hayırlı olsun dileklerini ileterek, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını da dile getirdi.

#

15 May 2016 - 16:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.