Talya ve Tuna, Hybrid ailesi ile tanıştı

Toyota Plaza Kocaeli Kaya’da Hybrid motorlu araçların test sürüşü aktivitesi ile başlayan gecede ilerleyen saatlerde ‘Talya Ve Tuna Hybrid Ailesi İle...

Toyota Plaza Kocaeli Kaya’da Hybrid motorlu araçların test sürüşü aktivitesi ile başlayan gecede ilerleyen saatlerde ‘Talya Ve Tuna Hybrid Ailesi İle Tanışıyor ‘adlı çocuk tiyatro oyunu sergilendi. Özel davetli ile katılım sağlanan gecede Teknoloji ve Sanat iç içeydi. Misafirler Hybrid motorlu Toyota modelleri ile interaktif test sürüşü yaparken, Toyota nın üst sınıf markası LEXCUS’su yakından tanıma fırsatı buldular.

 

“Hibrit Karnesi”

Hybrid motorlu araçlarla  test sürüşü yapanlar, birebir kendi kullanımları ile hybrid teknolojisinin sessiz sürüş konforu ve düşük yakıt tüketimini deneyimlerken, Ayrıca İnteraktif test sürüşü sayesinde  kendi performanslarını Hibrit Karnesin ’de görebildi. Otomobil tutkunları Hybrid motorlu araçları incelerken, çocuklar ise kendileri için hazırlanmış çeşitli etkinlikler ile doyasıya eğlendi.

 

‘Talya Ve Tuna HYBRID Ailesi İle Tanışıyor ‘Çocuk Tiyatro Oyunu

Talya ve Tuna isimli iki çocuğu olan bir ailenin ,araç bakmak için Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya gelmesini konu alan tiyatro oyunu ,sadece Talya ve Tuna ile konuşan arabaların olması ile ilginç bir hal alıyor. 30 dakika süren oyunda Hybrıd Teknolojisi mizah katılarak anlatılıyor. AURİS HYBRID ve C-HR HYBRID ‘in seslendirilmesi  tiyatroyu izleyen çocuklar tarafından  da şaşkınlık ve heyecanla karşılandı.

 

Tiyatroya davet

Toyota Plaza Kocaeli Kaya Kurumsal İletişim Yöneticisi Sinem Yelboğa Hybrid bilinirliğini arttırmak adına Tiyatro Oyun İstasyonu ile birlikte hayata geçirilen Talya ve Tuna Hybrid Ailesi ile Tanışıyor çocuk tiyatro oyununu ilerleyen zamanda herkesin seyretmesini sağlamak üzere farklı çalışmalarının olduğunu söyledi.

#

16 Eki 2017 - 23:41 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.