"Tanıdığınız neşeli Yılmaz artık yok"

Gökdağ, intihar etmeden önce “Evet zamanı geldi arkadaşlar, bu benim face'de son paylaşımım. Beni seven sevmeyen kim varsa, üzdüğüm istemeden kırdığı...

Gökdağ, intihar etmeden önce “Evet zamanı geldi arkadaşlar, bu benim face'de son paylaşımım. Beni seven sevmeyen kim varsa, üzdüğüm istemeden kırdığım kim varsa şimdi hepsinden helallik istiyorum hakkınızı helal edin bana. Annem, babam, abim, amcalarım, kuzenlerim, arkadaşlarım, canlarım, sevdiğim hepiniz Allah'a emanet olun. Tanıdığınız neşeli Yılmaz artık yok uzunca bir yolculuğa çıkıyor, hemde hiç dönmemesine çıkıyor. Hepinizi çok hemde çok seviyorum, affedin beni haklarınızı helal edin” ifadelerine yer verdi.

 

AĞABEYİ BULDU

Yılmaz Gökdağ’ın bu paylaşımını gören ağabeyi hemen Gökdağ’ın evlerinin yakınındaki ormanlık alana gitti. Ağabeyi burada Gökdağ’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Şok geçiren ve acılara boğulan ağabeyi durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yılmaz Gökdağ’ı Dilovası Devlet Hastanesine kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Gökdağ kurtarılamadı. Diğer yandan polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

#

19 Nis 2016 - 08:53 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.