Taraftar olmazsa böyle olur! “0-2”

PENALTIDAN YEDİK Pozisyon kısırlığının yaşandığı ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarının başında Çorum ekibi tartışmalı bir penaltı kazandı...

PENALTIDAN YEDİK

img_5176-(kopyala).jpg

Pozisyon kısırlığının yaşandığı ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarının başında Çorum ekibi tartışmalı bir penaltı kazandı ve Sebahattin takımını öne geçirdi. 66’da Murat Başak’ın şutunu kaleci Sercan son anda çıkardı. 3 dakika sonra Çorum’un 2. golü geldi. Savunma arkasına koşu yapan Yeldar, Can’ın sağından topu ağlara gönderdi.

 

KÜFÜR EDEN HAKEM!

Kalan zaman dilimi için Kocaelispor’un gol çabaları sonuç vermeyince Yeşil Siyahlılar maçı 2-0 kaybetti. Sancaktepe’nin berabere kaldığı, Altay’ın kazandığı haftada Sancaktepe ile Kocaelispor arasındaki puan farkı 8’e çıkardı. Bu arada İsmetpaşa’ya gelen hakemler arasında en kötüsü olan Serdar Akkoçoğlu rezil bir yönetim gösterdi. Kaptan Hamza oyundan çıkarsa hakemin kendisine küfür ettiğini sesli bir şekilde dile getirdi.

Erdem ÖVÜÇ – Ahmet AKAY

img_5083-(kopyala).jpg

 

DAKİKALAR

Dk. 2: Kocaelispor bu dakikada gole yaklaştı. Sol kanattan gönderilen topa Hamza koşu yaptı ve yakın kale direği yakınlarından topu kaleye gönderdi. Kaleci Sercan topu kurtardı

Dk. 5: Kocaelispor’da Burak Süleyman sol kanatta topu rakibinden şık bir şekilde kurtardı. Burak’ın ortasında savunma son anda araya girdi.

Dk.7: Burak Özbakır sağ kanattan atağa çıktı ve iki kez düşürüldü. Hakem Serdar Akkoçoğlu pozisyonlara devam kararı verdi.

Dk. 16: Kocaelispor’da Hamza Mutlu ceza sahası içinde yerde kaldı. Herkesin penaltı beklediği pozisyonda Serdar Akkoçoğlu “Devam” kararı verdi. Hamza pozisyonda sarı kart görmedi.

Dk. 27:Çorum ekibi sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Bu topa Yeldar yükseldi. Yeldar’ın kafa vuruşu üstten auta çıktı.

Dk. 32: Kadir Öge yaklaşık 45 metreden ve atak yönü sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Öge topu doğrudan kaleye gönderdi ve bu top üst ağlarda kaldı.

Dk. 42: Çorum ekibi etkili noktadan serbest vuruş kazandı. Yapılan ortada top kafalardan sekti ve Sebahattin’e geldi. Bu oyuncunun şutu sağdan auta çıktı.

Dk. 50: Kocaelispor’da Ali Keten’in ters vuruşu Çorum Belediyeli futbolcuya geldi. Can kalesini terk etti ve Salim pozisyon sonunda yerde kaldı. Serdar Akkoçoğlu penaltı kararı verirken, Can’a da sarı kartını gösterdi. Penaltı vuruşunu Sebahattin kullandı. Can köşeyi bildi ancak topa uzanamadı. (0-1)

Dk. 60: Kocaelispor gole yaklaştı. Oğuzhan Türkmen savunma arkasına koşu yaptı ve kaleciyi karşısında. Açısı dar olan Oğuzhan direk kaleye şut çekti, top üstten auta çıktı.

 

Dk. 66: Kocaelispor’da Murat Başak’ın ceza sahası ön çizgisi önünden çektiği şutu kaleci Sercan sağına uçarak son anda çıkardı.

 

Dk. 72: Çorum ekibinde Yeldar savunma arkasına koşu yaptı ve kaleci Can ile karşı karşıya kaldı. Yeldar’ın vuruşu ikinci kez Kocaelispor ağları ile buluştu.

 

KOCAELİSPOR

ÇORUM BELEDİYESPOR

STAT: İzmit İsmetpaşa

HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu?, Önder Çalış*, Sinan Bilen*

 

KOCAELİSPOR

img_5096-(kopyala)-001.jpg

1   CAN EMRE YÜCEL*

2   KADİR GEZER*

3   KADİR ÖGE*

4   MURAT SONER BAŞAK*

6   MERT YAVUZ*

(Dk. 78 İSHAK KURT?)

7   OĞUZHAN TÜRKMEN*

8   SEFA NARİN*

10 BURAK SÜLEYMAN*

(Dk. 84 MEHMET AVCI*)

41 HAMZA MUTLU**

(Dk. 72 ÖZGÜR SÜREKÇİ*)

50 ALİ KETEN**

61 BURAK ÖZBAKIR*

 

YEDEKLER

53 KILIÇ ARSLAN KOPUZ

5   KEMALCAN AYDEMİR

62 ŞENOL YILDIRIM

99 KEREM YILDIRIM

 

ÇORUM BELEDİYESPOR

img_5094-(kopyala)-001.jpg

25 SERCAN ÇOBANOĞLU****

3   YAKUP KAYIŞ***

7   SEBAHATTİN USTA***

(Dk. 90 UFUK ARSLAN?)

14 YELDAR YAMAÇ***

17 MERTCAN AKTAŞ***

18 HÜSEYİN EROL***

19 İMAM ALMAS***

34 TAHİR KURTULUŞ***

67 SALİM UZUN**

(Dk. 66 EMRULAH KOKOÇ**)

77 ALİ KEMAL BAŞARAN**

98 SELİM DİLLİ**

(Dk. 85 ÇAĞRI TEKİN?)

 

YEDEKLER

1   BURAK ONUR

28 A.SERCAN TANIRGAN

35 CENK YILMAZ

99 BURAK GÜNDOĞDU

 

SARI KARTLAR: Dk. 21: Yeldar, Dk. Ali Kemal (Çorum) Dk. 40 Ali Keten, Dk. 49 Can Emre, Dk. 50 Kadir Gezer, Dk. 55 Murat Başak, Dk. 56 Hamza Mutlu, Dk. 75 Oğuzhan (Kocaelispor)

GOLLER: Dk. 50 (P) Sebahattin, Dk. 71 Yeldar (Çorum)

#

26 Mar 2017 - 17:15 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.