Taraftarımız, sosyal medyada köşe yazarlığına soyunanlar gibi davranmadı

TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN Hamza duyumlarla hareket edenlere tepkiliydi ve şunları söyledi: "Galibiyeti, Ankara Demir mağlubiyeti sonunda bizi yanl...

TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN

Hamza duyumlarla hareket edenlere tepkiliydi ve şunları söyledi: "Galibiyeti, Ankara Demir mağlubiyeti sonunda bizi yanlarına çağırıp -Adamsınız- diyen taraftarımıza armağan ediyorum. Onlar bizim o günkü mücadelemizi gördü ve bizi yenilmemize rağmen tebrik ettiler. Sağda solda maçı izlemeden, duyumlarla köşe yazarlığına soyunan tipler gibi yorumlamadılar.

 

SON VURUŞLARDA BAŞARILIYDIK

Genç arkadaşlarımız var. Gerçekten zorumuza gidiyor. Ancak bu demek değil ki bizler eleştiriye kapalı insanlarız. Her türlü eleştiriye açığız. Ama bazen acımasız olunuyor. Dediğim gibi 2 maçta da iyi mücadele ettik. Bugün de mücadelemizin yanında son vuruşlarda başarılı olduk. Ben şimdi gol attım diye bunları söylemiyorum. 10 yıldır benim bir kez bile ukalalığımı görmediniz. Bundan önce eleştirilere cevap verdim, bundan sonra da aslanlar gibi vereceğim.” 

#

18 Eyl 2016 - 13:45 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.