Tarhan: Demokrasinin olmazsa olmazı 'Basın Özgürlüğü'

CHP Kocaeli Milletvekil Tahsin Tarhan, Maalesef düşüncenin suç sayıldığı, basılmamış kitapların toplatıldığı, gazetecilerin terörist sayıldığı, Dünyan...

CHP Kocaeli Milletvekil Tahsin Tarhan, Maalesef düşüncenin suç sayıldığı, basılmamış kitapların toplatıldığı, gazetecilerin terörist sayıldığı, Dünyanın en çok tutuklu gazetecisine sahip olduğumuz bir Türkiye tablosu yaratılmıştır. “Büyük Önder Atatürk’ün, ‘Basın, bir milletin ortak sesidir. Bir milleti aydınlatma ve olgunlaştırmada, ihtiyaç duyduğu düşünsel gıdayı vermede, hedefi mutluluk olan ortak doğrultuda yürümesinin sağlanmasında basın, başlı başına bir güç, bir okul, bir öncüdür’ sözü Türk Basınının aslında olması gerektigi yeri belirtmektedir. Susturulmak, sansürlenmek, kuşatılmak istenilen Basını, arzulanan, çağdaş demokrasilerde bulunan Özgür Basın seviyesine tekrar getireceğimize ve zincirleri hep birlikte kıracağımıza olan inancım tamdır. Bu vesileyle kalemini özgürce kullanan tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz basın bayramını kutlar, Basın meslek ilkeleri doğrultusunda ilkeli, tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla yapılan çalışmaların devamını diler, selamlarımı sunarım.

#

24 Tem 2017 - 11:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.